Trafikkuhell på Tiger Explorer lansering


Charley Boorman, verdenskjent motorsyklist, villmann, skuespiller og ekstrovert eventyrer, har solgt (bokstavelig talt?) sitt hjerte til Triumphs nye Tiger Explorer. Charley er kjent fra sine TV-serier Long Way Round og Long Way Down, hvor han og den noe mer timide kompisen Ewan McGregor halte hver sin GS på kryss og på langs av verden. Men nå er han Triumphs mann, og i følge rykter fra såkalt velinformert hold, vil det etter all sannsynlighet dukke opp noe TV-sendt eventyrmateriale med Charley og en Explorer i hovedrollen.

Uansett – ettersom han nå er fullt og helt Triumphs mann, er det vel bare naturlig at han var til stede under lanseringen av det som blir hans fremtidige eventyrsykkel. Fullt så naturlig var det kanskje ikke at han kom i klammeri med en portugisisk bilist, og som en følge av det har et brukket ben. Dette legger selvsagt en viss demper på Tigerkjøringen, men vi er ikke i tvil om at han kommer tilbake etter urimelig kort tid. Det er tross alt samme mann som forsøkte å fullføre Paris-Dakar (det ekte!) med brudd i hånden.

Ukrutt forgår ikke så lett!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.