Stjålne MC´er Norge


På venstresiden på denne nettsiden ser du en banner for "Stjålet Motorsykkel". Dette er en link til en Facebookside som drives av André Bruer Stepanoski, som er fast frilancerjournalist i MC-avisa. Hjelp oss med å dele siden slik at flere sykler blir funnet. André forteller selv noe om hvorfor han startet siden: "Jeg har opplevd å bli frastjålet ikke bare én, men to motorsykler. Den ene motorsykkelen var en KTM RC8 R 1190, til en ny-pris på over 240.000 kroner. Jeg så den aldri igjen. Den andre var en offroad-motorsykkel jeg lånte av min beste venn for å kunne kjøre på vinteren. Den så vi heller aldri noe til etter det. Forsikringsselskapet brukte i begge tilfellene over tre måneder på å betale ut pengene. Begge sakene ble selvfølgelig henlagt av politiet. Etter at dette skjedde sikret jeg motorsyklene mine bedre. Jeg opplevde to tyveriforsøk til, som resulterte i blant annet knekt styrelås, ødelagt tenningslås, riper i kåpene og ledninger som var klippet over. Jeg hadde dermed fått nok, og skjønte at så lenge jeg parkerte i en fellesgarasje eller på gaten, ville det komme flere tyveriforsøk. Tyvene, Politiet og forsikringsselskapene hadde ingen planer om endre sine prosedyrer for å gjøre livet til oss med motorsykler noe enklere. Jeg bestemte meg for å ta saken i egne hender. Planen var å gjøre noe for dem som fikk motorsyklene sine frastjålet. Tanken slo meg at kanskje sosiale medier kunne være til hjelp. Jeg startet opp en Facebook-side for å etterlyse stjålne motorsykler. Navnet ble ”Stjålne MC’er Norge”, og hadde etter et år kun 10 følgere. Når enda en venn av meg fikk frastjålet motorsykkelen sin, bestemte jeg meg for å gjøre alvor ut av Facebook-siden og begynte å spre budskapet på flere sosiale medier. ”Stjålne MC’er Norge” begynte å vokse fort. Jeg fikk inn meldinger om flere stjålne motorsykler i måneden, og redigerte sammen bilder med skiltnummer og annen nyttig informasjon som jeg postet på Facebooksiden. Følgerne hjalp til og med å dele bildene, så enda flere fikk informasjonen om de stjålne MC’ene. En dag fikk jeg inn en melding om at en følger av siden hadde funnet en savnet motorsykkel bak et senter i Drammen. Jeg ringte eieren, og han dro og hentet motorsykkelen sammen politiet. Tyven var ingen steder å se, men mannen fikk motorsykkelen sin tilbake. Jeg skjønte da at dette fungerte." Gå inn facebook-siden til ”Stjålne MC’er Norge” og del den videre... https://www.facebook.com/StjalneMC/?fref=nf

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.