Opplev Nord-Norge i all sin prakt


Pressemelding: "Legg MC-ferien nordover og delta på Nordic Harley Days 3- 7. august 2016 blir det bikerfest i Lofotens hovedstad – Svolvær. Med sine spektakulære omgivelser og opplevelsesmuligheter blir Nordic Harley Days 2016 et treff du garantert sent vil glemme. HOG (Harley Owners Group - www.arctichog.no) Arctic Chapter - World Northernmost inviterer alle bikere til årets store begivenhet. Det blir fest og moro på torget i Svolvær fire dager til ende. Og ikke nok med det. Lofoten byr på spektakulære opplevelser både til lands og til vanns. Svingete veier - som skapt for motorsykkelkjøring, stupbratte fjell, vakre hvite sandstrender, villmark og urbane gleder. Lofoten har alt dette og mer til! Kjører du ikke en Harley Davidson? Fortvil ikke – alle sykler og deres eiere i tillegg til alle andre i alle aldre som liker motorsykler er velkommen. Vikinger og Trollfjord Under treffet blir det muligheter for å delta på utflukter med egen sykkel blant annet til Lofotr – vikingmuseet som er bygget ved og rundt tuftene av det største vikingehøvdingsetet nord for polarsirkelen. Det blir også båtturer til blant annet spektakulære Trollfjorden. Selvsagt blir det også en egen sykkelparade. Er du av det mer utforskende og langt fra lettskremte slaget kan jo kanskje en topptur til Svolværgeita friste også? Urbant treffområde På treffområdet på torget midt i Svolvær sentrum blir det underholdning, salgsboder, servering av mat og drikke og lokale spesialiteter. Treffet legger beslag på store deler av sentrum. Ingen i Svolvær vil unngå å vite at det er et stort MC-treff på gang.I Svolvær er det meste nært – så også overnattingsmulighetene som spenner fra hoteller i tøffelavstand fra treffplassen til rorbuer og camping som heller ikke er mer enn en spasertur unna. Det vil også være et transporttilbud til overnattingsplasser som ligger litt lenger unna enn gangavstand. Både treffavgift og overnatting kan du enkelt bestille via den offisielle nettsiden til Nordic Harley Days. En post-ride utenom det vanlige HOG Arctic Chapter arrangerer et post-ride til Nordkapp. Toppen av Europa og Norges ytterpunkt mot Ishavet. I løpet av tre dager går turen fra Lofoten og til fastland-Norges nordligste punkt. En uforglemmelig reise med 200 deltakere. Om treffet: Nordic Harley Days arrangeres i Svolvær – Lofoten fra 3 – 7 august 2016. Post-riden finner sted umiddelbart etterpå fra den 7 – 9 august 2016. For mer informasjon besøk treffets offisielle nettsider på: www.nordicharleydays.com, her kan du registrere deg til treffet og bestille overnatting og registere deg til å delta på Post-riden og ulike utflukter under treffet. På booking-siden finner du også mer informasjon om Lofoten og om treffet samt om post-riden."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg