Flere nye samarbeidspartnere for Genette


Utklipp fra pressemelding:

"Flere nye samarbeidspartnere med inn i 2016 sesongen G9alt stipend 2015 G9alt stipendet fra Sparebank 1, er et vel anerkjent stipend som deles ut til talenter innen kultur, idrett og forskning. Nordic Crane I deler av den sentrale topp ledelsen , finner vi personer med høy kompetanse innen motorsport. Foruten som utøver, leder og dommer, har de inntil nylig hatt sentrale internasjonale verv på høyt plan innen FIM. CRM karbo parts CRM har meddelt at de i år går inn og leverer komplette karbon deler til GP syklene til Genette i 2016 sesongen. CTI Knee Brace Det oser kvalitet over hele linjen og vi er veldig glade for å ha fått en avtale med CTI. Ryno Power sports supplements Vi er stolte av å kunne meddele offisielt samarbeid med Ryno Power i 2016. Med Fredrik Bank, president i den Europeiske divisjonen, i spissen, har vi kommet frem til avtale som vi gleder oss til å samarbeide omkring. DT1 med sterkt utvidet avtale Foruten å levere alt innen filtermateriell, går nå DT1 inn med hovedansvaret for GP syklene til Genette. Med Johan Boonen i spissen, skal DT1 bygge og administrere GP syklene til Genette i 2016 sesongen. Dette omfatter også all logistikk til og fra alle VM rundene, inkludert overseas."

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg