To nye modeller fra Harley-Davidson


Harley har akkurat lansert to oppdaterte, minimalistiske, aggressivt utseende modeller:

CVO Pro Street Breakout

Denne sykkelen stammer fra Harleys CVO avdeling, og de har hatt hendene fulle med denne modellen – som dessverre for mange leveres i begrenset opplag. Sykkelen baserer seg på den eksisterende Breakout, men CVO har gjort den mer presisert, mer detaljert, gitt den kraftfull styling og hentet inspirasjon fra dragracing. CVO Pro Street Breakout leveres i to fargeskjema: "Starfire Black and Starfire Black" og "White Gold Pearl and Starfire Black". Inkludert er også en grafikkstripe som blir lagt på for hånd. Harley har også introdusert en ny type finish på denne sykkelen. De kaller den Smoke Satin Chrome og den er, ifølge skaperne, "en finish som er ultramoderne og eksklusiv, men samtidig dyster".

Sykkelen får også et racinginspirert sete og CVO-merker samt en rekke andre detaljer som gjør at den sint og sterk ut. Eksempel på dette er Aggressor hjul med "Scorched Chrome" finish. Motoren er en Screamin' Eagle Twin Cam 110B som gir massive 151 Nm ved 3500 omdreininger.

Motoren er utstyrt med sort, rett avskåret eksosanlegg, massivt luftfilter og hydraulisk slipperclutch. Styre, vindskjerm og bukspoiler har alle hentet inspirasjon fra dragracing, og det nye bøttesetet skal sørge for at føreren sitter støtt under hard akselerasjon.

Low Rider S

Dette er det tredje medlemmet av Harleys S-serie cruisere. Den nye Low Rider S har en Screamin Eagle Twin Cam 110B luftkjølt 1801 cc motor som gir hele 165 Nm ved 3500 omdreininger. Sykkelen har Harley Heavy Breather innsug og mattsort eksosanlegg. Det høye styret og ny seteposisjon sørger for at kjørestillingen er klassisk Harley. Andre detaljer: 5 eikers, gullelokserte hjul, cruise kontroll, gassdemper bak, ABS bremser og nytt, lavt sete. Vindbeskyttelse besørges av "speed screen" framlykt.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg