Spidi og Honda samarbeider


Pressemelding:

Spidi har inngått samarbeid med Honda om å utvikle en kolleksjon kjøreutstyr kalt Honda X Spidi line. De første produktene vil være laget med tanke på Hondas nye Africa Twin, og vil være tilgjengelig hos forhandlere i flere land våren 2016.

Kolleksjonen vil ha de nyeste og mest avanserte sikkerhetsteknologiene, inkludert Spidi Warrior, for å ha maksimal sikkerhet kombinert med komfort.

Utvikling og produksjon vil bli ivaretatt av Spidi og produktene vil bli distribuert via Spidis logistikksentre i Europa, USA og Asia.

Spidis president Nicola Dalla Granda sier "Vi er stolt over at Honda har valgt oss som samarbeidspartner i dette nye prosjektet. Vårt mål er å la alle Hondaforhandlere få del i den omfattende erfaring og kunnskap som vi har akkumlert siden 1977. Vi føler oss sikre på at våre høye krav til kvalitet og forskning sammenfaller med Hondas."

Lovprisingen er gjensidig: Hondas utstyrsdirektør for Europa, slår fast: "Africa Twin er en sykkel som er laget for førere som ønsker å kunne kjøre overalt og oppfylle sin drøm om eventyr. Derfor var det viktig for oss å kunne tilby våre kunder det best mulige kjøreutstyr. Spidi var et opplagt valg når det gjelder samarbeidspartner, takket være deres renommé for kvalitet og design. De nye Honda Spidi X jakkene, buksene og hanskene er spesielt utvalgt og utviklet med tanke på funksjon og design og det er en glede å kunne tilby våre kunder disse plaggene."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg