Nytt sportstouringdekk fra Dunlop


Dunlop Europe presenterer nå et nytt sportstouringdekk, Roadsmart III. Dekket er utviklet og produsert på Dunlop European Innovation Centre og er utformet spesielt med tanke på europeiske motorsyklister og veier. For at dekket skal møte de krav som stilles av europeiske motorsyklister har Dunlops testførere kjørt 1,2 millioner kilometer testkjøring.

Det karakteristiske slitemønsteret er det første mønsteret fra Dunlop Europe Moto som er utformet av Dunlop Europes Advanced Design Studio. Det er laget av en slitesterk materialblanding og er – som første dekk for dette merket – utformet med en unik IGT-teknologi (Interconnecting Groove Tread). IGT-teknologien er utviklet for å gi bedre egenskaper på vått underlag, noe som er viktig for kjøring på Europas landeveier, og spesielt i den nordlige delen av kontinentet. Den nyskapende mønsterdesignen skal også gi bedre holdbarhet og jevnere slitasje gjennom dekkets levetid. Dunlop hevder at Roadsmart III er et dekk som er sterkere lenger.

RoadSmart III vil bli tilgjengelig for salg i januar 2016, og serien vil omfatte 18 dimensjoner og ha spesifikasjoner som dekker både de store og kraftige GT-syklene og siste generasjons mellomstore twin-sykler.

Når bare snøen forsvinner kommer vi til å montere et sett RoadSmart III og lage en rapport på det i MC-avisa.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg