Nye ideer for motorsykler - Touratech


Speed er representant for Touratech i Norge. Touratech er et tysk firma som har spesialisert seg på å levere utstyr og tilbehør til touring- og adventuresykler av alle MC-merker. De har blant annet et rikholdig utvalg til både BMW sine GS-modeller og Yamaha sine Tenere-modeller.

Touratech produserer 80 % av sine produkter i Tyskland, og det resterende så langt som det er mulig i Europa. Delene er av ypperste kvalitet, og Touratech har i løpet av de siste årene blitt markedsleder i Europa. Utenom de produktene de selger under sitt eget navn, produserer de også orginaldeler til bl.a. BMW og KTM.

Trykk her for å sjekke ut hovedkatalogen til Touratech.

#Speed

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg