Brembo kommer pirater i forkjøpet!


Er du blant dem som er blitt lurt og trodd at du har gjort et røverkjøp på «originale» Brembo deler? Når du tråler nettet på jakt etter deler du trenger, dukker det rett som det er opp Brembo deler til priser som er for gode til å være sant, og det er nettopp det som er tilfelle.

I slike tilfelle er det ikke Brembo du får, men en kopi utført et eller annet sted i verden. Deler som lages kun med tanke på salg og med lavest mulig tilvirkningspris – uten tanke på kvalitet. Piratene er uten skrupler og lager pakninger og deler som er til forveksling lik de originale. Fokus er på egen inntekt, ikke din sikkerhet.

Brembo bremser er det ypperste som er å få tak i, og de har opparbeidet seg renomméet ved å levere produkter fra øverste hylle. Originaldeler sikrer at du får den ytelsen du forventer under alle forhold. Billige etterligninger kan i verste fall bli en uhyre kostbar og smertefull opplevelse. For å komme merkepiratene til livs har Brembo innført et system som gjør at du kan sikre deg at det du har kjøpt er ekte vare:

Alle Brembodeler leveres nå med et skrapekort, som ligger i en forseglet lomme inne i esken. Når du skraper kortet kommer det opp en 6-sifret kode som du kan verifisere ved å gå inn på www.original.brembo.com. Der oppgir du din e-mailadresse og kjøretøymodell og kan laste ned en PDF-fil som bekrefter at delen er original Brembo. Sikkerhet for deg – verdisikring ved salg. For motorsykler gjelder dette kalipere, bremseskiver, bremse og clutch hovedsylindre og hendler til bremse og clutch. I tillegg vil esken med delen inneholde et ark med detaljer fra kvalitetskontrollen.

Hvis du har en sykkel som er utstyrt med Brembo vet du at du har udiskutabel kvalitet og at sakene fungerer. Når du kjøper originale deler vet du at du kjøper dem fra en produsent som har kontroll over alle steg i produksjonen – fra råvarer til ferdig produkt. Originaldeler sikrer at du ALLTID har ytelsen som Brembo har designet. Du ville da vel aldri nøye deg med mindre enn det, bare for å spare noen kroner? Det er jo tross alt din egen helse eller, i ytterste konsekvens, liv det er snakk om….

Hvis du har spørsmål om Brembo eller Brembo deler er importøren Non-Stop Trading klar til å svare på dem. Det er bare å ta kontakt.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg