Ny Honda CB 1100?


På Tokyo Auto Salon i januar kommer Honda til å vise en konseptmodell av CB1100, i tillegg til noen få andre sykler. Det blir den eneste konseptsykkelen Honda viser på det som primært er en bilmesse, og det gir næring til spekulasjoner om at dette er mer enn konsept – at det faktisk er neste modell av den allerede vakre retrosykkelen CB1100.

Det hele blir ennå mer logisk når en tenker på at Triumph akkurat har lansert nye versjoner av sine Bonneville storselgere og Honda trenger noe nytt for å bli med på retrobølgen som feier med større og større kraft inn over MC-verdenen.

Hvis du synes det er vanskelig å se forskjell på denne og forrige versjon av CB1100 kan du ha rett i det – det er mer snakk om justeringer enn radikale endringer: Motor og chassis er det samme som før, men tanken er mer markert skulpturert, sidedekslene er laget så de skal se ut som aluminium, luftboksdekslene er nye med litt annerledes kromdekor, setet er nytt og det samme er fothvilerfestene. Instrumentene og hovedlykten har fått mer krom og gripehåndtakene under passasjersetet er krommede rør i stedet for aluminium.

Offisielt heter det at dette er en customisert standardmodell, men komponentene som er brukt har mye mer likhet med produksjonsenheter enn det som ville bli brukt på en one-off custom.

Ryktene i Japan har lenge hevdet at dette er neste produksjonsmodell og visningen på Tokyo Auto Salon blir andre gang den vises frem – første gang var på Tokyomessen i oktober. Bare det er grunn nok til å tro at dette er mer enn en vanlig konseptsykkel.

Hva vi synes? Lekkert, lekkert. Se å få den i produksjon!!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg