Ny Honda CB 1100?

22.12.2015

 

På Tokyo Auto Salon i januar kommer Honda til å vise en konseptmodell av CB1100, i tillegg til noen få andre sykler. Det blir den eneste konseptsykkelen Honda viser på det som primært er en bilmesse, og det gir næring til spekulasjoner om at dette er mer enn konsept – at det faktisk er neste modell av den allerede vakre retrosykkelen CB1100.

 

Det hele blir ennå mer logisk når en tenker på at Triumph akkurat har lansert nye versjoner av sine Bonneville storselgere og Honda trenger noe nytt for å bli med på retrobølgen som feier med større og større kraft inn over MC-verdenen.

 

Hvis du synes det er vanskelig å se forskjell på denne og forrige versjon av CB1100 kan du ha rett i det – det er mer snakk om justeringer enn radikale endringer:
Motor og chassis er det samme som før, men tanken er mer markert skulpturert, sidedekslene er laget så de skal se ut som aluminium, luftboksdekslene er nye med litt annerledes kromdekor, setet er nytt og det samme er fothvilerfestene. Instrumentene og hovedlykten har fått mer krom og gripehåndtakene under passasjersetet er krommede rør i stedet for aluminium.

 

Offisielt heter det at dette er en customisert standardmodell, men komponentene som er brukt har mye mer likhet med produksjonsenheter enn det som ville bli  brukt på en one-off custom.

Ryktene i Japan har lenge hevdet at dette er neste produksjonsmodell og visningen på Tokyo Auto Salon blir andre gang den vises frem – første gang var på Tokyomessen i oktober. Bare det er grunn nok til å tro at dette er mer enn en vanlig konseptsykkel.

Hva vi synes? Lekkert, lekkert. Se å få den i produksjon!!

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.