MV Bol d'Or – spesialbygg av Walt Siegl

21.12.2015

 

Den amerikanske custombyggeren Walt Siegl er kjent for sine arbeider med å forvandle italienske sykler til noe mange er villig til å blåse en årslønn eller flere for å få tak i. Arbeidene hans er nydelig utført og svært anerkjent. Denne sykkelen er basert på en Brutale 800, og vi lar Siegl selv fortelle om sykkelen:

 

"Vektreduksjon – på alle steder hvor det er mulig – resulterer bestandig i en motorsykkel med bedre ytelser. Når det gjelder Bol d'Or har komposittmaterialer erstattet alle plastdeler fra originalen. Bensintanken, eksempelvis, er laget av et kompositt bestående av vevd Kevlar og epoksy, noe som gir en vektreduksjon på ca. 1,3 kg. Alle karosseridelene, inkludert kåpen, veier bare 3,9 kg. Aluminium bakramme reduserer vekten ytterligere, det samme gjelder vårt spesialdesignede lettvekt effektanlegg og våre WSM fothvilere, som er laget av 7075-T651 aerokvalitet aluminium."

 

Videre forklarer han:
"Vi laget et RamAir anlegg for å få mest mulig effekt ut av den høyt trimmede 3-sylindrede motoren. Diameteren på innsugsrøret ble øket og plassert med inntak i fronten av kåpen. For å utnytte dette best mulig ble ECU oppgradert med et fullt programmerbart effektprogram.
Følelsen av å kjøre en slik sykkel – med superkjappe og ultrapresise kjøreegenskaper, en ytelse som samsvarer med MVs renommé for høyteknologi og  en lyd som fra en Formel 1 bil – er vanskelig å beskrive. Det må oppleves!"

 

Ikke akkurat beskjedent, men så er dette heller ikke noe beskjedent ved sykkelen!
Vi liker!

 

 

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.