Sagaen fortsetter...


Konkursboet etter Erik Buell Racing er fremdeles ikke solgt, selv om det har vært budt frem på to påfølgende auksjoner. Det var håp om løsning på den siste etter at den første auksjonen kunne tyde på at det var en interessert kjøper som ventet i kulissene, men budet på boet ble møtt med innvendinger og ikke akseptert. Ny dato for auksjon nummer tre er satt til 14 januar og formelle innvendinger må være boet i hende innen 4 januar. Dette betyr at den pågående sagaen om merket vil fortsette inn i det nye året.

Vi synes kanskje Buell har vist med all ønskelig tydelighet at produktene ikke møter de krav som markedet venter og at det kan være på tide å la Lasarus sove…

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg