Ny type åpningshjelm


Australske Vozz har akkurat lansert en åpningshjelm som er radikalt forskjellig fra noe som helst annet på markedet. Det som gjør hjelmen så spesiell er at den ikke hengsler i forkant - i stedet er det bakre del av hjelmskallet som åpnes. Dette gjør at åpningen i bunnen kan være mye mindre fordi det ikke behøver være plass til å tre hjelmen ned over hodet. Derfor er det heller ingen hakerem på RS 01, som den nye hjelmen kalles. I stedet har den en justerbar hakekopp.

Produsenten sier at vindstøyen i RS 01 er mye lavere enn i en tradisjonell åpningshjelm fordi den slutter tettere rundt hals og nakke. Hjelmens aerodynamiske fasong skal også bidra sterkt til å redusere turbulens i høye hastigheter.

Rs 01 har DOT og ECE godkjenning og er godkjent for bruk i Australia og New Zealand. For øyeblikket er den kun tilgjengelig i Australia og koster 888 australske dollar, men i følge Vozz hjemmeside blir den tilgjengelig i resten av verden neste år.

Så derfor er det store spørsmålet: Ville DU kjøpt en?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg