Honda City Adventure konseptscooter


Vi har alle hørt om konseptsykler og har også sett at de i varierende grad signaliserer hva som kan forventes av produsenten bak dem. Når det gjelder Honda har de blitt spesialister på å mikse forskjellige segmenter sammen i en salig røre i et forsøk på å lokke nye kunder – et inntrykk som forsterkes av det siste fra den japanske giganten: En konseptscooter som kalles ADV og som høystsannsynlig blir å finne på markedet i 2017.

Fremtoningen ble vist på Milano og ble da kalt City Adventure, men alle navneregistreringer lyder på ADV. Stilen er scooteraktig med velkjente adventure detaljer. Basisen er det etterhvert mye brukte NC chassiset, komplett med DCT og 745 cc motor. Det gjør det ganske enkelt å sette skapningen i produksjon ettersom de kostbare bitene er ferdig utviklet. Vi synes vel den ser ganske tøff ut, men kan ikke nekte for at vi undres hva slag bymiljø som krever en adventurescooter. Men vi fortsetter å hevde vår påstand: De som hevder at Honda er fantasiløse tar feil!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg