Ural Scrambler? Helt sant!


Det er vanskelig å forestille seg noen annen motebølge som har grepet om seg med samme fart som scramblerkonseptet. Ducati startet det hele (selv om Triumph hadde sin temmelig kjønnsløse versjon atskillig tidligere) på Milanomessen for to år siden og siden da virker det som om hele verden må ha sin egen versjon de kaller Scrambler. (Hvorfor har ingen registrert varemerke på navnet?).

Russiske Ural er vel ikke først og fremst kjent for sin nytenkning, men jamen kaster deg seg på bølgen med en Scrambler versjon av sin allerede mangfoldige sidevognsekvipasje – en maskin som kan spore sine aner tilbake til til BMW'ene russerne kjøpte inn før andre verdenskrig - for så å gjøre et stykke reverse engineering.

Uansett: Anakronismen har nå fått knastedekk, lys grå og gul lakk og et uttrykt ønske om å få solgt 20 stykk i løpet av 2015/2016. Ekvipasjen er basert på Ural Ranger og trekker på både bakhjul og sidevognshjul dermed er den sannsynligvis mer dugende offroad enn modellbrødrene som bare trekker på bakhjulet. De kraftige bøylene rundt vognen ser ut til å være velegnet til å brøyte ned småskog med, men ekvipasjens vekt gjør det rimelig å anta at ytelsen ikke er noe en ønsker å skryte av.

Men – det nærmer seg (h)Jul og for dem som kan tenke seg en Ural for norske skogsveier er dette et alternativ som garantert vekker oppmerksomhet.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg