Ducati Scrambler Italia


Ducati viste en spesialversjon av Scrambler på Art Basel kunstutstillingen nylig. Sykkelen er en kaféracerversjon av Scrambler med finish i matt sort og kobber. Opplaget vil være begrenset – kun 1077 stk skal lages .

Sykkelen har en helt sort motor med sort Termignioni eksosanlegg. For å skape noe kontrast er hjulene og rammen lakkert i en farge som kalles Night Copper mens tanksidene får en tilsvarende brunfarge. For å komplettere kafé-looket får Scrambler Italia sete med tverrgående riller, lavt styre og speil montert på undersiden av styreendene. I tillegg er der en liten kåpe rundt lykt og instrumentpanel.

Dersom du har tenkt å ta den helt ut, kan det nevnes at Italia Independent, et selskap som ble stiftet av FIAT arvingen Lapo Elkann, har tatt frem et spesielt par solbriller som matcher sykkelens sort/kobber farger. Italia Independent vil etterhvert ta frem solbriller som matcher de øvrige Scramblermodellene, også. Ducatis direktør Claudio Domenicali sier at samarbeidet med Italia Independant har brakt et friskt pust av kreativitet, og han er sikker på at solbrillene er begynnelsen på et langt og fruktbart samarbeide.

Som ordspråket sier: På kjøretøyet skal storfolk kjennes. Og på solbrillene, kan vel vi legge til...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.