Sidevogn til Bonneville? Klart det!


En sidevogn er en sidevogn, og det gjelder i veldig sterk grad vognene fra engelske Watsonian: For en uinnvidd kan de se absolutt ensartede ut, men de er litt som en fin skreddersydd dress: De tilpasses brukerens spesielle behov og er alle ørlite grann forskjellige. Det er det som kalles å tilpasse seg et nisjemarked! Uansett - denne nye vognen er så "ny" at den baserer seg på en vogn som første gang ble vist i 1965: Watsonian Monza. Festene er laget for å passe Bonneville fra 2000 - 2015, men dersom kjøpetrangen våkner i deg kan det være greit å kontakte Watsonian når det gjelder tilbehør for å feste vogna til sykkelen din. Rammen er en rørramme som går hele veien rundt det lekre glassfiber karosseriet. Selve skroget er hengt opp i gummifester og du kan velge om du vil ha 19" eikehjul eller 17" støpt som matcher sykkelen. Fargen er - of course, Sir - tilpasset sykkelen. Lyktene på skjermen er "tilpasset" sykkelens egen lykt. Vekten på vogna er 90 kg og briefefaktoren bør være rimelig høy! Derfor: Hvis du har en Bonneville av kurant årgang og hun som bestemmer i huset nekter å sitte bak – hvorfor ikke friste henne med komforten i en sidevogn? Da sitter hun godt og i tillegg er det plass til all bagasjen en ekte dame trenger å ha med på tur. Vinn – vinn, kalles det!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg