Julegavetips for veletablerte


Hvis du lurer på julegave til en som har alt og er ytterst blasert når det gjelder det meste, kan det være at dette er drømmegaven: Det italienske modellfirmaet Pocher, kjent for sine ganske så enestående modeller i metall og plast – modeller som skrues sammen og som er så like forbildet at man skulle tro noen hadde brukt en atomforminsker (Joda - vi leser også Donald...), har nå tatt frem en skala modell av Ducati Panigale 1299 i skala 1:4 og med en vekt på ca. 5 kg. Modellen er lik forbildet i så å si alle detaljer, og når en ser på bildene skal det et skarpt øye til for å si at det faktisk dreier seg om en modell. Settet består av 600 deler, så mottakeren bør være beskjeftiget en del timer med å skape et troverdig resultat. Prisen tør vi ikke tenke på, men det er et etablert faktum at modeller fra Pocher befinner seg i det som kalles "Øvre prisklasse" – selv i modellsammenheng. Men gleden av å bygge en modell til en slik standard som bildene viser bør kompensere prisen, i hvert fall til en viss grad? Telefonnummeret til Julenissen? Se "Kone" i katalogen... Lykke til!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg