Andre runde av "Battle of the Kings"


Pressemelding fra Harley-Davidson Norge:

"HARLEY-DAVIDSON® FORHANDLERE GJØR SEG KLARE TIL Å KONKURRERE I ANDRE RUNDE AV “BATTLE OF THE KINGS”. Harley-Davidson forhandlere over hele Europa, Midt-Østen og Afrika er klare til å kjempe om å bli årets beste Custom-bike bygger. I fjor kom Harley-Davidson Østfold helt til finalen i Frankrike med sin ombygde Harley-Davidson Street® 750. I den andre utgaven av denne konkurransen, er oppgaven å bygge en Custom-utgave av den helt nye Sportster® Iron 883™. “Battle of the King”– konkurransen, som finner sted mellom desember 2015 og juni 2016, vil utfordre ansatte hos autoriserte forhandlere over hele EMEA-regionen. Her vil de få mulighet til å vise frem sin evne til særegen, original og kreativ skaperevne på en 2016-modell Iron 883. Konkurransen går over to faser –først skal det utpekes en “Custom King” vinner fra hvert land, deretter skal vinnerne fra de forskjellige nasjonene møtes i en finale hvor den endelige vinneren blir kåret. For norden vil det være en felles finale. Vinneren av årets konkurranse får utdelt den prestisjetunge førstepremien under “Wheels & Waves” custom lifestyle-messen i Biarritz, i Frankrike, juni 2016. Den klassiske Sportster-familien har vært et Amerikansk motorsykkel-ikon siden 1957. Det er en av de aller mest populære Harley-seriene når det kommer til nye og grensesprengene Custom-bygg. Den nye Iron 883 er, i likhet med sine forgjengere, et ideelt utgangspunkt for å skape noe helt nytt og unikt som kan vises frem til resten av Harley Davidsons forhandlernettverk. “Iron 883 er den perfekte motorsykkelen for custom-prosjekter,” forteller Mike Johnstone, operasjonell marketingdirektør for Harley Davidson EMEA. “ Den har allerede blitt bygget om av en rekke eiere, som ser på sykkelen som et perfekt utgangspunkt for å prege sin egen sykkel med egne stiler, ideer og uttrykk.” “Vi ble svært fornøyde med sukessen vi oppnådde med fjorårets “Battle of the Kings”-konkurranse, hvor vi fikk over 30 000 stemmer og påmeldte custom-prosjekter fra fler enn 150 forhandlere over hele Europa. Før årets konkurranse har vi allerede et stort engasjement fra forhandlernettverket, og håper på enda større interesse og deltagelse. Vi ser virkelig frem til motta enda flere spennede og inspirerende custom-bike prosjekter i konkurransen.” “Samtlige av ekspert-mekanikerne våre, på tvers av hele forhandlernettet, kan allerede med rette kalles ‘Custom Kings’ og er levende oppslagsverk for alt som heter custom. Harley Davidson har en lang og stolt tradisjon innen bygging av custom-sykler, et solid nettverk av eksperter innen ombygging og en omfattende base av deler og tilbehør. Forhandlerne våre er helt klart godt rigget til å ta denne utfordringen,” avslutter Johnstone. Iron 883 er en av de siste modellene i Harley Davidsons Sportster-serie for 2016. Den er lett å sette personlig preg på, og er designet for å inspirere eieren til å gjøre nettopp dette. Den nye Iron 883 er utstyrt med en 883cc Evolusion V-Twin, med krefter nok til å komme først ut av et hvert lyskryss. 883 er inspirert av garasje-bygde bobbere fra alle tider, en tøff og solid motor som ikke går på kompromiss med noen av verdiene Harley Davidson er kjent for: Invididualitet, opprørstrang og frihet. Dark Custom er det gjeldene “underground”-uttrykket til Harley Davidson; strippet ned til beinet og stylet med en autentisk retro-inspirert vinkling. Dark Custom-sykler preges av matte og svarte finisher, et hint av vintage og gunstige priser for å tiltrekke nye brukere. Syklene som deltar i “The battle of Kings”-konkurransen vil bygges mellom desember 2015 og februar 2016, og forhandlere som deltar må kunne gjenskape custom- prosjektet sitt med en begrenset maksimumspris, for å vise hvordan en Dark Custom-sykkel kan designes og formes innefor et fornuftig budsjett de fleste kan klare. De nasjonale konkurransene vil bli avgjort gjennom en kombinasjon av online-stemmer hvor alle som vil kan delta, avholdt i tidsrommet mars-april 2016. Den endelige nasjonale vinneren blir bestemt av en utvalgt jury. Vinnerne fra hvert land vil deretter møtes i finale avholdt under en av de mest inflytelsesrike new wave Custom-sykkel utstillingene i Europa, ‘Wheels & Waves’ i Biarritz i June 2016. Der vil en fagjury bestående av dyktige Custom-byggere velge hvem som fortjener tittelen ‘Custom King’ 2016. Vinneren vil få tildelt det prestisjetunge trofeet under en vinnersermoni i juni. For mer om Battle of the Kings-konkurransen, se: www.h-d.com/customkings."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg