Ny Speed Triple fra Triumph


Triumph bekrefter at de slipper en ny Speed Triple med ny motor, ny elektronikk og nye karrosseribiter.

1050-motoren har fått hele 104 endringer som gir mer hester og mer moment over hele turtallsregisteret. Mekanisk betyr det ny topp med nye forbrenningskammer, ny maskinert veivaksel, nytt stempeldesign og nye Ride By Wire throttlehus. Motor og radiator er, i følge Triumph, betydelig smalere.

Speed Triple blir også utstyrt med slipper clutch og et nytt eksosanlegg som gir 70 % bedre gjennomstrømming. Ytelse er ennå ikke oppgitt, men 140 hester eller der omkring kan synes fornuftig.

Sykkelen har også fått en rekke elektroniske oppdateringer: Ny ECU, justerbare Ride By Wire med programmerbare throttlemappinger, 5 Ride Modes, sjaltbar ABS og programmerbar traction kontroll. Bremsene er Brembo Monoblock.

Utseendemessig har Speed Triple fått nye hovedlykter, automatisk kjørelys, mer strømlinjede deksler og nytt sete. Speed Triple R får i tillegg karbonfiber framskjerm, karbondetaljer på tanken og karbon bukspoiler. Fullt Øhlins oppsett hører også med: NIX30 gaffel og TTX36 demper bak. Styrefestene og dekslene over svingarmslagringen er maskinert aluminium. Radiatordeksler og bakramme er røde.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg