Genette ble Årets Motorsportutøver 2015


Pressemelding: "Genette ble "Årets kvinnelige motorsport utøver 2015", "Årets motorsykkelutøver 2015" og til slutt fikk hun den absolutt høyeste utmerkelsen av Norges Motorsport Forbund: "ÅRETS MOTORSPORT UTØVER 2015".

Hun tok dermed storeslem på årets store Motorsport galla i Oslo lørdag 7 november 2015, og satte dermed alle mannlige nominerte utøvere på sidelinjen. En kvinne har aldri før tatt denne prisen og det må ansees som en historisk bragd!

Hedret med stil

Den store årlige Motorsportgalla i regi av Norges Motorsportforbund, ble i år avholdt i den store bankettsalen til Thon hotell Gardermoen. Med hele motorsportens administrasjon, politiske sentral ledelse, grenledere og arbeidsgrupper, alle Norges Motorsportklubber, grasrotengasjement og utøver, ble det en fantastisk Galla aften som viste å sette pris på de nominerte utøverene til årets priser. Genette fikk sine priser på grunnlag av årets prestasjoner som internasjonal motorsportutøver og for sine holdninger og innsats gjennom året som gikk.

Gratulasjoner fra alle involverte

Jury formann Anders Minken, var en av de aller første til å gratulere genette med den historiske tildelingen som Årets motorsport utøver. Dette er større enn det de fleste var og er klar over. Ingen har vært i nærheten av å kunne nærme seg denne prisen som kvinne i et så mannsdominert sport."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.