Honda CRF250 Rally i produksjon?


Godt nytt fort alle som liker registrerbare, lette Dakartype sykler: Honda setter sin konseptsykkel CRF250 Rally i produksjon. Honda har nylig tatt ut varemerkeregistrering på navnet "CRF250 Rally" i Europa, noe som tyder sterkt på at de har tenkt å bruke navnet kommersielt på en registrerbar modell.

Når vi vet at konseptsykkelen bare var en standard CRF250L produksjonssykkel med karrosserideler som fikk den til å ligne fabrikkens CRF 450 Rally - en sykkel som brukes i Dakar - er det helt opplagt at utviklingskostnadene for en CRF250 Rally er tilnærmet 0,- og masseproduksjon vil derfor være enkel å sette i gang.

I tillegg til varemerking av navnet har Honda tatt patent på sykkelens utseende. Selv om det bare er CAD tegninger som vises i patentsøknaden er det likevel klart at de skiller seg fra konseptsykkelen på et par områder. Eksosanlegget er viktigste: Det er helt tydelig av en type som kan godkjennes for veibruk. Bremser, speil og styre er også annerledes enn konseptsykkelen.

Når den kommer? Tja - si det... Ingen vet noe for sikkert, men EICMA er rett rundt hjørnet og det er der de fleste av nyhetene for 2016 vises.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg