Bikerstreet Trondheim AS er konkurs


Fredag stengte dørene til Bikerstreet Trondheim pga at bankforbindelsen sa stopp for kreditten. Owe Rovik, som eier Bikerstreet sammen med Svein Mjølhus, måtte da levere inn Trondheims-butikken til skifteretten. Bikerstreet har da igjen hovedbutikken i Stavanger etter at de la ned i Bergen i fjor og at Trondheim nå er stengt. Owe kan fortelle at butikken i Stavanger går godt og at de fra nå av vil satse sine krefter og energi på butikkdriften der. Bikerstreet Trondheim var forhandler av Honda, Triumph, Vespa, Kymco, Piaggio og Gilera, samt diverse båt og utenbordsmotorprodukter.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg