Stinius Viking klar for spansk debut


Pressemelding fra Stinius Viking Racing.

Stinius Viking er på plass på Circuito de Jerez og gleder seg til å bryne seg mot topp internasjonal konkurranse i helgens runde av det internasjonale spanske mesterskapet i roadracing, FIM CEV Repsol. Fetsundgutten, som fylte 18 år 15. oktober, er ferdig med roadracingsesongen her hjemme i norden, men forlenger sesongen ved å delta i de to siste rundene av CEV Repsol-serien. CEV Repsol blir av mange regnet som nivået under MotoGP (VM), og det er samme selskap som organiserer begge seriene. Både Superbike- og Moto2-klassene i CEV Repsol har EM-status. Stinius skal delta i Superstock 600-klassen, som kjører sammen med Moto2. De har tilnærmet lik motor, men skiller seg fra hverandre ved at Superstock-syklene er basert på et homologisert gatesykkelchassis, mens Moto2-syklene har spesialbygde chassis designet for banekjøring. Moto2-syklene kjører noen sekunder raskere per runde og har også flest deltakere i Spania. Denne helgen kjøres det ett løp på Jerez og deretter to løp under finalehelgen i Valencia 14.-15. november. Stinius gleder seg til å prøve seg mot noen av verdens beste roadracingførere, og håper å kunne lære mye disse to helgene. På deltagerlista i Moto2-klassen står flere store navn som bl. a Anthony West (tidligere MotoGP-fører) og Luca Marini (Valentino Rossis halvbror). Norge er også godt representert disse to siste helgene; Thomas Sigvartsen og Ole Bjørn Plassen er faste førere i serien, i henholdsvis Moto2- og Superbike-klassene, mens Stinius Viking og Henning Flathaug stiller i Superstock 600. Fredag er det fritrening, lørdag kjøres det to kvalifiseringsomganger, mens løpet kjøres søndag kl. 13. Løpene streames live på YouTube: https://www.youtube.com/user/CEVMotorcycleChamp Mer info om FIM CEV Repsol, med deltagerlister, tidsskjema mm. finner du her: http://www.fimcevrepsol.com/en

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.