Ny Triumph Thruxton / Thruxton R

28.10.2015

 

Vi har ventet lenge, lyttet til rykter, sett uklare spionbilder - men nå kan vi vise hvordan de virkelig ser ut! Nye Thruxton er virkelig ny - fra bunnen og opp.

 

Motoren er en 1200 ccm parallelltwin med balanseaksler og 8 ventiler. Veivakselen er lettere enn på de andre Bonneville modellene og Thruxton har også fått egen luftboks. Sykkelen er sterk - 120 Nm leveres allerede ved 4950 omdr.! Den nye motoren har stylingelementer fra klassiske Triumph motorer og en lydpotte på hver side er vippet frekt oppover for å understreke caféracerpreget. Motoren er vannkjølt og sies å være meget gjerrig på drivstoff. Gassen kontrolleres med RBW og der er tre Ride Modes. Traction Control og slipper clutch er også på plass. Instrumentpanelet er klassisk med to analoge klokker ved siden av hverandre, kombinert med integrerte digitale vinduer. LED lykten bak har sterke likhetstrekk med den klassiske Lucas baklykten.

 

Thruxton R er den best utstyrte av de to - den har Øhlins demper bak, Øhlins gaffel og Brembo bremser med radialmonterte kalipere.

 

Det sies ingenting om effekten, men basert på momentet ville vi tippe i området rundt 120 hester. Med den nye Thruxton har Triumph gjort sykkelen mange hakk mer moderne, gitt den ytelse som er navnet verdig og et utseende som er mer retro enn noensinne.

 

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.