Ny Ducati Scrambler?


Ducati har akkurat sluppet - av alle ting - en tegneserie om en gorilla og en pen ung dame. Serien kalles Bart og Bettys eventyr og skal visstnok forberede oss på at det kommer en ny Scrambler Ducati på EICMA. Det er i hvert fall hva logoen oppe i høyre hjørne indikerer. Serien skal gå over 11 deler og blir sluppet sammen med en av de evinnelige "teaser" videoene som lover "low speed fun".

Ducati har erklært at de lanserer ni nye modeller på EICMA og at de blant annet sikter mot kundegrupper som ikke har vært typiske for merket - en mulighet er en liten Scrambler med ytelser som passer A2 og yngre førere. Basert på markedsføringen har vi vondt for å se at den henvender seg til et selvbevisst, voksent publikum...

Tegneserien kalles "The Land of Joy" og av hensyn til våre lesere skal vi røpe ikke innholdet og derved ødelegge gleden ved å følge serien...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg