Sena Smart Helmet - svaret på alle drømmer?


Sena - folkene med intercomsystemer - har laget en ny hjelm, og det er aller første gang de gjør det. Hjelmen er laget av karbonfiber og bør være lett, selv om ingen data er tilgjengelige ennå. Hjelmen vil bli levert i 5 farger og alle størrelsene vil ha rikelige ventilasjonsmuligheter, EPS interiør og Multi-Zone justerbart interiør. Men - dette er ikke det mest spennende ved hjelmen. Det at den lages av Sena bør få en klokke eller to til å ringe... Det er en kjent sak at langvarig støypåvirkning kan forringe eller ødelegge hørselen. De som er smarte bruker ørepropper, men samtidig som proppene reduserer støy, demper de også lyden fra sirener og andre viktige informasjonskilder. Den nye Sena hjelmen kan langt på vei gjøre ørepropper overflødige! Det viktigste med den nye teknikken er at hjelmen har 4 mikrofoner innebygd og de tar inn utvendig støy. Elektronikken innebygget i hjelmen vil analysere den og integrerte øreklokker som er innebygd i hjelmen vil så sende ut lydbølger som kansellerer vindstøy. Merk: Vindstøy! IKKE ting som sirener, sykkelens turtall, bilhorn eller passasjeren som skriker om at du må sette ned farten. Hjelmen har selvfølgelig også muligheter til å montere Bluetooth teknologi . Det utstyret blir integrert i hjelmen - ikke hengende som en stor klump på utsiden. Elektronikken som brukes vil være den som allerede er integrert i hjelmen. Vi regner med at de fleste vil velge å få det installert. Kommer denne hjelmen til Norge? Vi vet ikke ennå, men vi er ikke i tvil om at den virker: Teknologien er den samme som brukes for å redusere plagene ved tinnitus - en sykdom som, ironisk nok, kan være en følge av ikke å beskytte hørselen ved motorsykkelkjøring.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.