Bekreftet: Ny Schuberth E1 hjelm


Schuberth har bekreftet at E1 hjelmen, omtalt her tidligere, kommer for 2016. Hjelmen er basert på Schuberths C3 Pro og bruker hovedskallet fra denne. Dette er et glassfiber skall med god ventilasjon og aerodynamikk. Innerskallet er EPF med forskjellige grader av hardhet.

Innerforet er anti-bakterielt, pustende og kan taes ut for vasking. Hake partiet tar hensyn til kravene adventure og enduro stiller, blant annet med hensyn til effektiv ventilasjon. Schuberth E1 har integrert solvisir og et ripefritt hovedviser. På toppen sitter en skygge - noe vi har etterlyst lenge. Skyggen vippes opp sammen med hakepartiet og kan stilles i tre forskjellige posisjoner, men visiret kan allikevel åpnes uavhengig av skyggen. Hjelmen kan brukes med skygge og visir, men de kan også demonteres hvis ønskelig.

Inni E1 er det et omfattende ventilasjonssystem og hjelmen har tre justerbare ventilasjonsåpninger. Hodeventilering sørger for behagelig luftstrøm rundt hodet, visirventilasjonen hindrer dugging mens hakeventilasjonen sikrer godt med frisk luft til pusting. Antenner for bruk med Schuberths SRC system intercom er integrert i hjelmen. Hjelmskallet leveres i 2 størrelser og hjelmen kan leveres i størrelser fra XS til XXL Vi ser for oss at denne hjelmen også vil bli tatt godt i mot av touringfolket: Hakeventilasjon er velkomment bak en stor vindskjerm og skygge har vært ønsket lenge når det kjøres lange etapper i motlys.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg