Nye Triumph Bonneville'r på gang - men hva blir det?


Det har gått 15 år siden Bonneville ble oppdatert, men ettersom Triumph har hatt topp resultater i USA har det ikke hastet. Men - nå vet vi at nye versjoner av Triumph Bonneville er på gang fordi Triumph har sluppet en teaservideo som rett nok forteller svært lite, men allikevel slår fast at noe kommer. Det er neppe tilfeldig at David Beckham bruker en ny Bonneville eller Street Tracker i en reklamevideo, heller ikke er det tilfeldig at fabrikkens testførere av og til kjører der de vet at de blir sett. Det regnes som sikkert at minst en av de nye versjonene (det er i hvert fall snakk om tre forskjellige) får vannkjøling. Skal vi dømme ut fra det vi ser av bilder etc. blir sykkelen ennå mer retro: Rammen er mer lik 60-tallets, det samme gjelder tank og sidedeksler. Baklykten skal også få et sterkere retropreg og det hatede opprinnelige eksosanlegget med knekk på røret ser ut til endelig å ha forsvunnet. En ny versjon som visstnok heter Street Tracker får USD Øhlinsgaffel med Øhlins dempere bak. Foran får den Brembo radialmonterte bremser. De andre modellene får doble skiver foran og alle får ABS. Det hevdes at motoren er økt fra 865 til 1100 ccm og det er snakk om tresifret effekt. Alt i alt virker det som om Triumph beveger seg nærmere det den opprinnelige Bonneville sto for: Sportslige ytelser med fine kjøreegenskaper og gode bremser. At de også legger mer vekt på å gjenskape klassikerens linjeføring er bare positivt – den opprinnelige er et stilikon få kan måle seg med. Den 28. oktober blir alt avslørt – det er lanseringsdato for de nye Bonnevillene. Og: Dersom Triumph kjører presselansering på de nye Bonnevillene kan du ta en ting for gitt: Så sant det overhodet er mulig kommer MC-avisa til å være der!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.