Honda med nye patenter for totakt!!


Totakteren står muligens foran en ny renessanse: Honda har oppdatert sine patenter for en miljøvennlig totaktere, noe som kommer frem gjennom patentsøknader levert inn for noen få dager siden. Tidligere i år leverte de søknad om patent på en radikal totaksmotor og den siste skiller seg ikke mye fra den - det er bare plasseringen av spyleportene som er endret. Tegningen viser en totakter med innsuging til veivhuset styrt av bladventil, spyleporter som går rundt hele sylinderen og en kamakselstyrt eksosventil i toppen. Eksosventilen og spylebeltet er ikke ny teknologi- det har vært i bruk på store skipsmotorer i en årrekke - men kombinasjonen med veivhusinnsug er spennende. Vi anser at disse tegningene viser at Honda arbeider seriøst med å få totakteren tilbake på veien - i miljøvennlig form!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg