Ny informasjonsside om tohjulinger


Nylig ble nettsiden tohjulinger.no publisert på nettet. Importøren Kellox/Loxkel AS står bak nettsiden, som er særlig rettet mot unge mennsker som er på vei inn på moped-, scooter- eller MC-markedet. Fra nettstedet: "Tohjulinger.no er et nettsted med mye nyttig og inspirerende informasjon om mopeder, scootere og motorsykler... Som Norges største importør av mopeder og motorsykler har vi mye kunnskap å dele. Dessuten har vi god oversikt over andre kilder til nyttig informasjon. Vårt mål med Tohjulinger.no er å gi deg nyttig informasjon, råd og tips og inspirasjon samlet på ett sted. Og å gjøre livet ditt på to hjul enkelt, trygt og komfortabelt. Noen typiske tohjuling-temaer du vil finne på disse sidene: Miljø, økonomi, forsikring, lover og regler, førerkort og øvelseskjøring, pendling og trafikksikkerhet". Firmaene AS Kellox og Loxkel AS er importør av Honda, Vespa, Moto-Guzzi, Aprilia, Kymco, Piaggio og Gilera, og bruker også nettsiden til å presentere guide over modellene de kan tilby gjennom sitt sortement. Sjekk opp www.tohjulinger.no for mer info.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.