Oslo Motor Show 2015

14.10.2015

 

Pressemelding.

"Oslo Motor Show 2015 byr på:

Eksklusive millionbiler og action

 

Motorsykler som kjører opp og ned loddrette vegger, biler med prislapper rundt 30 millioner kroner, underholdende racefighter og Petter Solberg-show i kjøregården. Oslo Motor Show sparer ikke på noe!

- Fornying må til i denne bransjen, og det har vi klart til gangs i år, sier prosjektleder Tommy Larssen i Oslo Motor Show ubeskjedent. Utstillingen arrangeres 23. - 25. oktober.
 
Livsfarlige MC-øvelser
Larssen tror at en av de sterkeste publikumsmagnetene i år er Indians retro-klassiske stuntshow der de kjører MC rundt på en nær loddrett vegg. Samtidig utfører de livsfarlige artistiske øvelser og triks med publikum bare noen centimeter unna.
- Det er første gang på over 40 år at en slik stuntgruppe er i Norge, sier messegeneralen.

Supersportsbiler
Nytt av året er også at Oslo Motor Show har hentet inn et fyldig knippe ultra-eksklusive og rå supersportsbiler som sjelden eller aldri har vært vist i Norge. Ti ekstreme muskelbiler som er bygget i et lite antall, til en svært høy pris.

Maserati MC12, Bugatti Veyron og Ferrari LaFerrari er tre objekter som er funnet verdig til en plass i supersport-delen av Oslo Motor Show. Disse kjerrene koster mellom 10 og 30 millioner kroner. Per stykk!
 
Sikre kort
Men Larssen har flere ess i ermet. Det fornyede bilshowet med Petter Solberg og Teng Tools er et sikkert kort der motorfolk samles. De samme vil de trolig gjøre en annen plass i de store messehallene:
- Jeg tror også AmCar-avdelingen vil bli ekstra godt besøkt i år. AMCAR Norway feirer 40-årsjubileum i 2015, og kommer til Oslo Motor Show med det aller, aller beste fra sommerens AMCAR Roadshow, forteller en stolt Tommy Larssen.
 
Suksessfull grunnoppskrift
Når Oslo Motor Show åpner 23. oktober, vet de hva som har gjort dem til en av de best besøkte messene i Norge.
- Joda, vi er lojale mot våre trofaste besøkere. Og de skal selvfølgelig få sitt. Vi har som vanlig et fyldig tilbud til alle som elsker motorsport, gatebil, trucker, custom motorsykler, veteranbiler og amcars. Utstillingsobjektene er valgt ut av kresne fagfolk, og kommer fra hele Norden. De fleste er ikke stilt ut her på berget tidligere, forteller Larssen.

Gode erfaringer fra før
I 2014 var det over 31.000 besøkende på Oslo Motor Show. Markedsundersøkelser viser at 95 % av de besøkende var godt/meget godt fornøyd med kvaliteten på utstillingsobjektene, og hele 98 % av utstillerne var godt/meget godt fornøyd med antall besøkende.
- Tallene er så gode at det er vanskelig å gjøre det enda bedre enn i fjor. Men jeg og mine dyktige medarbeidere har nå tenkt å prøve, da, avslutter en optimistisk messegeneral.

 

Fakta:
Norges største motorshow
Arrangør: Norges Varemesse og Förlags AB Albinsson&Sjöberg (FABAS)
Antall utstillere: ca. 150
Utstillingsareal: ca 30.000 kvm + 7.000 kvm utendørs rallybane
Tid: 23. til 25. oktober
Besøkstall i 2014: ca. 31.000
Arrangeres for sjette gang"

 

Les mer på http://messe.no/no/Oslo-Motor-Show/

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.