Honda, BMW Motorrad og Yamaha innleder samarbeid om sikkerhet


Karl Viktor Schaller (BMW Motorrad), Tetsuo Suzuki (Honda Motor Co. , Ltd.), Takaaki Kimura (Yamaha Motor Co. , Ltd.)

Motorsykler kommer i fremtiden til å bli en del av det som kalles kommuniserende kjøretøy. Honda, BMW Motorrad og Yamaha har nå inngått avtale om å evaluere og utvikle Cooperative-Intelligent Transportation Systems (C-ITS) for bruk på motoriserte tohjulinger. Samarbeidet kommer til å skje i et selskap som er døpt Connected Motorcycle Consortium. I følge en intensjonserklæring som er sendt ut vil C-ITS systemer bli introdusert på motorsykler fra 2020 og utover. Det nye samarbeidet ble annonsert på ITS verdenskonferanse i Bordeaux, Frankrike. Dette er verdens største konferanse når det gjeløder intelligente transportsystemer og tjenester. De tre samarbeidspartnerne Honda, BMW og Yamaha oppfordrer andre produsenter til å bli med for dermed å bidra til å øke sikkerheten ved motorsykkelkjøring. Det skal bli spennende å se hvilke løsninger som dukker opp og hvordan de skal formidles til fører. Og – ikke minst - hvordan myndighetene kommer til å forholde seg…

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg