Honda, BMW Motorrad og Yamaha innleder samarbeid om sikkerhet


Motorsykler kommer i fremtiden til å bli en del av det som kalles kommuniserende kjøretøy. Honda, BMW Motorrad og Yamaha har nå inngått avtale om å evaluere og utvikle Cooperative-Intelligent Transportation Systems (C-ITS) for bruk på motoriserte tohjulinger. Samarbeidet kommer til å skje i et selskap som er døpt Connected Motorcycle Consortium. I følge en intensjonserklæring som er sendt ut vil C-ITS systemer bli introdusert på motorsykler fra 2020 og utover. Det nye samarbeidet ble annonsert på ITS verdenskonferanse i Bordeaux, Frankrike. Dette er verdens største konferanse når det gjeløder intelligente transportsystemer og tjenester. De tre samarbeidspartnerne Honda, BMW og Yamaha oppfordrer andre produsenter til å bli med for dermed å bidra til å øke sikkerheten ved motorsykkelkjøring. Det skal bli spennende å se hvilke løsninger som dukker opp og hvordan de skal formidles til fører. Og – ikke minst - hvordan myndighetene kommer til å forholde seg…

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.