Kawasaki ZX10R sluppet


Vi har tidligere rapportert at Kawasaki skulle komme med en oppdatert ZX-10R og nå kan vi vise bilde av den! Sykkelen er oppdatert etter erfaringer Kawasaki har gjort med sitt uhyre fremgangsrike WSBK team - et team som har dominert klassen de senere årene. De viktigste nyhetene er: Ny fjæring (basert på WSBK setup), ny brukervennlig elektronikkpakke som inkluderer Kawasaki Engine Braking Control (KEBC), Kawasaki Launch Control Mode (KLCM), Kawasaki Intelligent anti-lock Braking, Corner Management Function, Sport Kawasaki TRaction Control (S-KTRC) og Kawasaki Quick Shifter (KQS) De nye bremsene er imponerende og stiller med M50 Monobloc calipere fra øverste hylle hos Brembo sammen med 330mm skiver foran. Hovedsylinderen er også fra Brembo, så Kawa har ikke brukt sparekniven på bremsene! Motoren har også fått en rekke endringer. Totalt sett er dette kanskje ikke en helt ny modell, men rekken av oppgraderinger og forbedringer gjør at det som fra før var en meget god sykkel nå blir eksepsjonelt god.

Trykk her for å lese mer på Kawasakis norske nettsider.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.