Tai Woffinden verdensmester i Speedway 2015


Årets verdensmester i Speedway heter Tai Woffinden og han sikret seg tittelen etter sesongens nest siste løp i Torun, Polen. Sesongen har langt på vei vært en parademarsj for den unge briten, selv om stevnet i Torun ikke ble den helt store suksessen for ham. Hans argeste konkurrent – evigunge Greg Hancock fra USA – hadde heller mikke sin beste banedag og da Hancock mislyktes i å ta seg til finalen ved å havne på siste plas i semifinalen var Woffindens seier sikret. Danske Nicki Pedersen, derimot, hadde en absolutt vellykket polsk kveld: Han vant stevnet og klatret helt opp i rygg på Hancock. Sesongens siste stevne i Melbourne, Australia blir derfor avgjørende når det gjelder sølv og bronsemedaljen. Vi ser for oss at det kommer til å bli en ganske intens affære ettersom Nicki Pedersen og Greg Hancock ikke er kjent for å være verdens beste venner…. Tai Woffinden ble verdensmester første gang i 2013, men innrømmer at seieren gikk ham litt til hodet slik at 2014 sesongen ble en aldri så liten nedtur. I år har han imidlertid fått brikkene på plass og har gitt oss speedwayfans en glitrende forestilling. Det siste stevnet i Melbourne, Australia om 3 uker ventes å bli en severdig opplevelse med kampen om medaljefordeling som hovedattraksjon, men en skal heller ikke se bort fra at hjemmeførere som Chris Holder og Jason Doyle ønsker å vise hjemmepublikum hva de duger til. Viasat sender stevnet på en av sine kanaler – følg med kampen om sølvmedaljen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.