Honda ”Lightweight Super Sport”


Honda har mer enn en konseptmodell klar for Tokyomessen i slutten av oktober. De viser også en ny konsept sportssykkel som betegnes "Lightweight Super Sport". I mangel av tekniske detaljer spekuleres det i at sykkelen vil få en tosylindret motor og bli satt i produksjon under betegnelsen CBR250RR. Sannsynligvis vil det foreligge mer konkret info etter Tokyo-messen. Ellers: Sykkelen er holdt i matt sort med kontrastsvak grafikk som antyder motorens utseende og det er denne grafikken som styrker mistanken om en twin - i tillegg til at Honda , i følge rykter, har hatt en CBR250RR under utvikling i noe tid. Men - det er allikevel ikke sikkert at det dreier seg om en 250: Basert på at den skal konkurrere mot Yamaha R3 og KTM RC390 er det like sannsynlig at motoren blir på 300-400 ccm. Designet ellers fokuserer på en lang kåpe med markerte, skarpe kanter og sykkelen er i det hele tatt et ganske langt steg bort fra den vennlig-utseende CBR300R. Sittestillingen ser også ut til å være av det sportslige slaget, i tillegg til at Akrapovic eksosanlegg og karbonfiber detaljer understreker bruksområdet.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg