Honda Neowing konsept


De som hevder at Honda ikke kan tenke utenfor boksen bør få med seg denne: Til Tokyo Motor Show har giganten tatt frem en trehjuling som legger seg over i svingene - mye på samme måte som Yamahas Tricity og Piaggio MP3. Men - Neowing er så langt unna en fredelig pendlermaskin som det går an å komme. Hondas hjuloppheng er unikt for fabrikken og de har tatt ut egen patent på systemet. Årsaken til dette kan være at Piaggio har saksøkt Yamaha for brudd på Piaggios patentrettigheter og Honda ønsker for all del å holde seg unna slikt! Neowings styling er radikal og aggressiv og budskapet er klart: Dette er en performancemaskin av klasse. Motoren er en bokser firer med en elektrisk motor som tillegg. I følge Honda gir hybridløsningen "mer enn tilstrekkelig dreiemoment til at Neowing akselerer lynkjapt". Denne påstanden understrekes av heftige bremsekalipere, aluminium ramme og karbonfiber karosserideler. Det meget sportslige utseendet blir ytterligere forsterket av den lille vindskjermen og det sparsomt polstrede setet. Rolig pendlermaskin ala MP3 og Tricity? Definitivt ikke. Og takk for det!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg