Yamaha tilbake i World Superbike!


Det har vært en offentlig hemmelighet en stund, men nå er det offisielt: Ymaha har bestemt seg for å delta i neste års World Superbike serie. Avgjørelsen kommer etter at Yamaha YZF-R1 har deltatt i andre klasser og tydeligvis gjort det godt nok til at Yamaha Motor Europe har fått tilstrekkelig tro på sykkelen til å matche den mot de beste i verdens tøffeste serie for produksjonssykler. Ekspertise hentes inn ved et samarbeid med WSBK teamet Crescent Racing som skal ta seg av den daglige driften av teamet. Yamaha Racing skal imidlertid utvikle maskineri og strategi. Teamdannelsen er allerede godt i gang med Sylvain Guintoli (som reiste fra Kawasaki i hui og hast) og Alex Lowes som førere. I tillegg har Yamaha sikret seg PATA som hovedsponsor. Så gjenstår det bare å se, da...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg