Airhawk liker reinsdyr!


Airhawk sitteputer har hjulpet på mang en sår bakpart og med god grunn: Konseptet med å la koplede luftputer samarbeide og forme seg etter baken (slik et mc-sete burde gjøre, men svært sjeldent er i stand til) gjør at en tur kan forvandles fra en lidelse til noe man husker med glede. Men – som alle gode ting har Airhawk også en ulempe: Puten blir tykkest der hvor trykket er minst og - i tillegg til sidene – er det mellom benene. Nå er det en ting å ha baken behagelig støttet av Airhawk men gleden av å ha den tytende opp mellom benene er heller tvilsom. Men – fortvil ikke – det finnes råd for alt. I dette tilfelle er det noe så enkelt som et sitteunderlag av reinsdyrskinn. Det er stivt nok til å dempe Airhawk-boblenes utferdstrang og gjør sitteopplevelsen til noe langt mer behagelig. Så får det heller være at de fleste av dem røyter og at tekstildressen blir prydet av korte strie hår i baken – noe som nok kan vekke undring hos de uinnvidde. Sitteunderlag av reinsdyrskinn får du i sportsforretningen, hos Same-Jakki på Haukeligrend eller hos andre leverandører det faller naturlig å spørre. Om vi bruker dem? Oh yes – komfortbehovet er sterkere enn forfengeligheten og litt reinsdyrpels i baken skjemmer ingen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.