Horex gjenoppstår - nok en gang...


Horex sin radikale VR6 er nok en gang lansert - denne gang på Frankfurt Motor Show. Merkenavnets nye eiere har gitt sykkelen revidert utseende og bedre spesifikasjoner, noe som overrasker de fleste som trodde på beskjeden om at merket var lagt til hvile etter at det opphørte i desember i fjor. I februar i år ble Horex imidlertid kjøpt opp av 3C Carbon Group og de begynte arbeidet med den nye modellen i juni - et arbeid vi kan se resultatet av nå. Teknisk er ytelsen tatt opp til 170 hester, kombinert med et dreiemoment på 138Nm. Fjæringen er toppkomponenter fra Øhlins, bremsene er, nesten selvfølgelig, fra Brembo og sykkelen har en tørrvekt på 221 kg. Det bør, med andre ord, flytte på seg! Videre tilbys det LCD instrumentpanel, LED hovedlys og bakramme som holder sete er laget i karbonfiber. 3C Carbon Group annonserer ikke med at de har tenkt å begynne masseproduksjon - den foreløpige målsettingen er å lage 33 eksemplarer og ut over det synes planene å være noe uklare. Og mens vi snakker om uklart: Prisen er ikke fastlagt, men den ligger an til å bli godt over de 22.500 Euro som ble forlangt for forgjengeren. Derfor - hvis du har mye penger og har lyst til å bruke dem på en sykkel som det etter alt å dømme blir vanskelig å få deler til er det bare å sette i gang. For egen del sliter vi med å se hvordan 33 eksemplarer og egn klart definerte fremtidsplaner kan være kjennetegn på bærekraftig industri. Men - mirakler har skjedd før...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.