MV Agusta F3 AMG


Audi gjorde seg bemerket på Frankfurt Motor Show via den nye Ducati Monster, men Mercedes AMG skjulte heller ikke sitt lys under en skjeppe og lanserte MV Agusta F3 AMG konseptsykkel. Maskinen er i utgangspunktet en standard F3 med 148 hester - allerede en av de sinteste supersportmaskinene. Men - ny grafikk og superkvalitet på detaljfinish og utstyr gjør at sykkelen allikevel er mange hakk over det som selges i butikken. Lakkeringen i gull og sort trekker en tydelig linje til Mercedes AMG GTS sportsbil og sykkelen er vel helst beregnet på å understreke forbindelsen mellom Mercedes AMG og MV Agusta, men reaksjonen på kreasjonen var entusiastisk: Den australske importøren av MV halte frem lommeboka og sa seg villig til å betale for en full container - der og da! Dersom F3 går bort og vinner Super Sport tittelen er det vel mye sannsynlig at fabrikken benytter anledningen til å gjøre virkelighet av konseptsykkelen. Hele Australia venter!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg