9 nye Ducati modeller på Eicma i Milano


Ducati slår på stortromma og forkynner at de lanserer hele 9 nye modeller på Milanomessen - blant dem Monster 1200 R. I følge fabrikken er dette den største og mest målrettede satsingen noensinne. Ducatis direktør, Claudio Domenicali, sier i en pressemelding at Milanomessen, med sine entusiastiske besøkere, er den perfekte plattform for lanseringen og at to av nyhetene vil føre Ducati inn i segmenter hvor de for øyeblikket ikke er representert. Han sier videre at en av de største utfordringene for 2016 er å introdusere Ducatis stil og merkevare til motorsyklister som tidligere ikke har funnet det de ønsker i fabrikkens produktspekter. Men – han er trygg på at det Ducati representerer og kan tilby vil gjøre produktene svært fristene for non-Ducatisti. 2015 har så langt vært positivt for Ducati - de første 6 månedene viste en vekst på 22 % og 32.600 sykler levert. Fabrikken regner med at de for første gang kommer til å passere 50.000 solgte enheter på ett år. Men - i følge direktøren er den viktigste målsettingen å sørge for at kundene forsynes med oppsiktsvekkende og imponerende sykler. Salgsresultatet viser - igjen i følge Domenicali - at målsettingen er riktig og at produktene er bredt akseptert. Vi synes det mest spennende her er at Ducati har tenkt å satse på nye segmenter - vi ser for oss en 160 hesters, fullspekket touringmaskin med italienske linjer og en lyd som får Tor til å sale opp bukkene for å se hvem konkurrenten er. Det er lov å drømme...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.