«Gekko» Haga var i en egen klasse

14.09.2015

Pressemelding fra SørCup i trial på Gjerstad:

"Denne helgen ble det arrangert runde fire og fem i SørCup i trial. Sondre «Gekko» Haga fra Riska motorsykkelklubb imponerte stort da han stakk av med dobbel-seier i eliteklassen.

Konkurransen fant sted i Gjerstad i Aust-Agder, og arrangørene var Gjerstad trialklubb sammen med Flosta trialklubb. Etter seieren i Rogalandsrunde fire sist helg, klarte «Gekko» Haga å fortsette i samme spor også denne helgen. Han stakk nemlig av med overlegne seire begge konkurransedagene. Helgens gode resultater gjorde også at han stakk av med sammenlagtseieren i cupen.

-Jeg er veldig fornøyd med at jeg vant begge dagene. Jeg kjørte stabilt hele helgen, og gjorde få feil. Jeg kjørte nesten perfekt i begge konkurransene, sier en glad 16-åring.

Forholdene varierte
Førerne skulle kjøre tre runder med sju seksjoner. På lørdagen var været fint, og det var gode forhold. På søndagen høljet det derimot ned, noe som gjorde at det ble vanskeligere å kjøre godt.

-Det var annerledes å kjøre på søndagen i forhold til lørdagen. Det var mye fjell-partier i løypene, og her var det godt feste begge dager. I partiene med jord var det svært glatt på søndagen, og det gjorde også at det kom flere prikker enn på lørdagen, sier «Gekko» Haga.

I lørdagens konkurranse fikk «Gekko» Haga totalt 15 prikker, og hadde en runde hvor han kun fikk én prikk. På søndagen gjorde de store regnmassene og de vanskelige forholdene at han fikk 20 flere prikker enn på lørdagen. Likevel endte han med nesten halvparten så lite prikker som andreplassen.

-Det var egentlig ganske høy vanskelighetsgrad på løypene, men jeg overrasket meg selv da jeg fikk det så godt til, sier Hommersåk-gutten.

Vil fortsette i vinnersporet
Allerede neste helg er det ny konkurranse for «Gekko» Haga. Da går femte og siste Rogalandsrunde av stabelen på Vaulali i Strand kommune. Her skal 16-åringen delta i seniorklassen, og vil møte eldre og mer erfarne utøvere. Likevel legger han ikke en demper på forventningene til seg selv.

-Målet er å fortsette i den gode stimen jeg er inne i nå, og ta en ny seier på Vaulali, sier han."

Foto: Martin Haga

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

Bunn

MC-Huset_200x200_feb20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.