Unik prøvekjørings-konkurranse fra H-D


Pressemelding fra H-D Norge:

"Prøvekjør en Dark Custom™-sykkel og vinn en tur til USA med alle utgifter dekket, for å designe og skape din egen custom-motorsykkel med sjefsdesigneren for Harley®-motorsykler. Oxford (02. september 2015) – Harley-Davidson har i dag lansert en konkurranse f

or motorsyklister i Europa, Midtøsten og Afrika, hvor de kan vinne sitt livs premie. Ved ganske enkelt å prøvekjøre en hvilken som helst Harley-Davidson® Dark Custom™-motorsykkel, inkludert de oppdaterte 2016 Iron 883™- eller Forty-Eight®-modellene, vil førere bli påmeldt til en konkurranse hvor de kan vinne sin egen Dark Custom™-motorsykkel*, designet og stylet av Harley-Davidsons ledende industridesigner, Dais Nagao. Vinneren vil kunne velge en hvilken som helst Dark Custom™-motorsykkel, og vil jobbe sammen med Nagao for å designe sin drømmesykkel i Milwaukee i USA. Når designet er ferdig, vil sykkelen bli bygget av en lokal Harley-Davidson-forhandler. Turen inkluderer også en eksklusiv VIP-tur til Harley-Davidsons hjemby, Milwaukee, hvor vinneren vil bo på et lokalt hotell og få en omvisning på Harley-Davidson-museet samt billetter til sports- og/eller musikkarrangementer som foregår lokalt. Denne unike premien omfatter også en tur til California med alle utgifter dekket. I California vil vinneren få eksklusiv bruk av Dark Custom™-sykler, en omvisning på LA Custom Culture-scenen med lokal guide, surfekurs og billetter til konserter og custom-arrangementer. Vinneren vil også få et kamera av Harley-Davidson, slik at vedkommende kan ta bilder av opplevelsen og dele dem med andre. Ytterligere godbiter inkluderer transport, restaurantbesøk samt klær fra Harley-Davidson® Black Label Collection. For å bli med i konkurransen må man ganske enkelt bestille en prøvekjøring på en av Harley-Davidsons Dark™ Custom-sykler, som inkluderer Harley-Davidson-modellene Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special og Fat Bob®. Klikk på www.h-d.com/testride for å finne din nærmeste Harley-Davison®-forhandler og bestille prøvekjøring."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.