ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sikkert vårtegn

Vi vet at våren er her når Kristian Østbye i Norsk Motorimport laster sine Kawasaki demosykler opp på lastebilen og legg ut på roadshow. I løpet av april og mai vil det bli anledning til å prøvekjøre de grønne godbitene – inkludert H2 – fra øst til vest og så langt nord som Verdal. Første stopp var hos LilleRolfs MC-shop i Arendal. LilleRolfs MC-shop er helt ny som Kawasakiforhandler, og fremmøtet kunne tyde på at Kawasaki har vært savnet i Aust-Agder. Nydelig vær, fin temperatur, snacks og kaff

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi vet at våren er her når Kristian Østbye i Norsk Motorimport laster sine Kawasaki demosykler opp på lastebilen og legg ut på roadshow. I løpet av april og mai vil det bli anledning til å prøvekjøre de grønne godbitene – inkludert H2 – fra øst til vest og så langt nord som Verdal.

Første stopp var hos LilleRolfs MC-shop i Arendal. LilleRolfs MC-shop er helt ny som Kawasakiforhandler, og fremmøtet kunne tyde på at Kawasaki har vært savnet i Aust-Agder. Nydelig vær, fin temperatur, snacks og kaffe i butikken og lekre grønne sykler klar til prøving var god oppskrift på en vellykket demodag. Mange hadde selvfølgelig lyst til å prøvekjøre H2, men spesielt gledelig var etterspørselen etter lettvekt og A2.

Oversikten over hvor og når du kan prøvekjøre en Kawasaki, finner du under Nyheter på Kawasaki.no

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse