ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Sikkerhetsrelatert tilbakekallelse av Indian FTR 1200

Polaris utsteder sikkerhetsrelatert tilbakekallelse av Indian FTR 1200/1200 S. Er du eier av Indian FTR 1200/1200 S? Gjør den foreskrevne utbedringen før sesongen starter, så du ikke havner i asfalten. Tekst og foto: Jarl Hole. I et skriv til alle eiere av Indian FTR 1200 modeller skriver Polaris følgende om årsaken til tilbakekallelsen: «Det har i ettertid fremkommet at enkelte motorsykler produsert i tidsrommet 12. februar til 31. juli 2019 har fått innmontert en 10 Ampere sikring som ikke m

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Polaris utsteder sikkerhetsrelatert tilbakekallelse av Indian FTR 1200/1200 S. Er du eier av Indian FTR 1200/1200 S? Gjør den foreskrevne utbedringen før sesongen starter, så du ikke havner i asfalten.

Tekst og foto: Jarl Hole.

I et skriv til alle eiere av Indian FTR 1200 modeller skriver Polaris følgende om årsaken til tilbakekallelsen:

«Det har i ettertid fremkommet at enkelte motorsykler produsert i tidsrommet 12. februar til 31. juli 2019 har fått innmontert en 10 Ampere sikring som ikke møter vår kvalitetsstandard. Gjeldende sikring kan ha en funksjonsfeil som medfører at motoren uten forvarsel stopper. Dette medfører at kjøretøyet ikke lenger vil kunne fremføres så trafikksikkert som ønskelig.

Indian Motorcycles anbefaler at sikkerhetsbulletinen – oppdateringen utføres av en autorisert Indian Motorsykkelforhandler/verksted før du benytter kjøretøyet videre.»

For egen regning kan artikkelforfatteren legge til at uforventet motorstopp på en stor V-Twin ikke er noen spøk. Jeg eide i en periode en Yamaha MT-01 som led av samme problematikk pga. av en feil på bensinpumpa som nesten sendte meg i bakken utenfor Fredrikstad. Det hele endte med at jeg fikk levert en FJR1300 som erstatning for MT-01, men det er en annen historie.

Er du eier av en FTR 1200 er det med andre ord all grunn til å ta denne tilbakekallelsen fra Polaris alvorlig og få forhandler/verksted til å utføre den forskrevne utbedringen før du starter sesongen.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse