ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sesongåpning for Caroline Pettersen

Til helgen braker det endelig løs for Motocross-topputøver Caroline Pettersen fra Bærum, som har tatt turen til Sverige for å kjøre åpningsløpet i det svenske mesterskapet på Landskrona, sør for Helsingborg.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: P. Magnussen (pressemelding).

Foto: Privat.

Caro har trent godt i hele vinter og er mer klar enn noen gang for å kjøre løp igjen. Alle forberedelser er gjort, inklusive strenge koronatiltak hele perioden hun blir i Sverige. Denne sesongåpning har hun latt både pappa Harald og trener Dennis Todler igjen hjemme i Norge og reiser alene. Men hun får heldigvis meget bra hjelp fra både MC Center Karlstad og PSE Parts som støtter henne på alle løp rundt i verden, og denne gangen for hun litt lokal støtte da Anders Johnson og sønnen Lukas kommer til å hjelpe henne på banen løpshelgen.

Det er i klassen MX Women hun stiller til start i. Og det er hele 26 stk påmeldt til helgens batalje, der både fjorårets vinner Sara Andersen og nummer to Sandra Karlsson begge stiller, noe Caroline ser veldig frem til da dette vil være en flott mulighet til å se hvordan man ligger an målt opp mot andre eliteutøvere. Vi i teamet rundt Caro har store sommerfugler i magen, og flere av oss krysser mer en bare fingrene. Selv er hun relativt rolig og gleder seg nok mer en oss vanlige kan forstå…

Følg stevne Live hele helgen på Svemo sin Youtube kanal «MXSM». Stevne arrangeres forøvrig uten publikum.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse