ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Seier på hjemmebane

Pressemelding:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Det var mye lettere å holde fokus her hjemme enn det er i utlandet. Det er jo så på hjemmebane som det går an, det er jo her på Riska jeg trener til vanlig, sier sekstenåringen.

Verken snøvær eller sol så ut til å stoppe trialtalentet i helgen, som tok seieren i Elite-klassen begge dagene. Selv mener “Gekko” Haga at kjøringen var på topp.

– Det var bare en seksjon som ikke gikk som det skulle. Det var en ganske høy kant som jeg rett og slett ikke kom opp på, så det ble femten ekstra prikker på de tre rundene der.

Kjører på sitt beste

Far og trener Martin Haga mener at det er lite å klage på kjøringen.

– Bortsett fra at det var en seksjon som gjennomgående ikke gikk, så har Sondre kjørt opp mot sitt beste i konkurransen, spesielt på søndag. Det var en del bedre føre i finværet, sier faren.

– Han viser jo at han ligger bra han i forhold til konkurrentene, og han får vist hva han kan. En av forskjellene fra trial i utlandet og her i Norge, er at i utlandet har man ubegrenset tid per seksjon, men du har ikke lov til å stoppe. I Norge kan man stoppe så mye man vil, men hver seksjon må fullføres på nitti sekunder.

Klar for neste helg

– Noe av det viktigste tror jeg er å holde fokus, sier “Gekko” Haga. Selv om seieren er i boks på hjemmebane, betyr ikke det at riskabuen vil ta det med ro den kommende uken.

– De siste ukene har det vært fokus på internasjonale konkurranser med utenlandske regler, men med Rogalandsmesterskapet denne helgen og Norgescup i Søgne førstkommende helg er det Norge som gjelder. Nå er det bare å få til den kanten jeg ikke klarte i det lokale mesterskapet, så er jeg klar!"

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse